El nostre centre

El nostre centre

Al CEIP Es Molinar neix com un centre educatiu que avui dia és una gran família on estiguem encantats de dia a dia posar tot el nostre esforç i il·lusió amb l’objectiu de preparar i educar els nostres alumnes mitjançant activitats que els motivin i desenvolupin en un ambient positiu per a la formació de valors i una actitud apropiada a la nostra societat.

la nostra filosofia

Tenim unes senyes d’identitat clares que contemplen aspectes primordials com l’educació com un procés integral, el multiculturalisme, el desenvolupament de les noves tecnologies, la coeducació i l’aprenentatge significatiu

Tenim unes senyes d’identitat clares que contemplen aspectes primordials com l’educació com un procés integral, el multiculturalisme

cranium, head, human-3244146.jpg

Extraordinary Experiences

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Our Core Values

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.