Contacte

Carrer de Llucmajor, 81.

Tel. 971276006

Fax. 971257459

ceipesmolinar@gmail.com

 

8 Responses to Contacte

 1. maria says:

  Soc una mare de dos alumnes del centre i volia deixar la meva opinió a mes compartida amb molts de pares i mares de l´aula, per la iniciativa d´una mestra en voler que el pares pariticipem de forma mes activa dins l´aula, ha creat una forma de comunicació complementaria i que a mes ha motivat molts al nins i els ha fet mes protagonistes a la classe. El motiu de transmitir aquesta opinió, es primer per valorar aquesta mestra i la seva iniciativa i a mes per transmitir el nostre, en aquest cas el meu malestar en enterar-nos, que li han fet saber que no pot emprar aquest mitjà de comunicació ams nosaltres, crec que haurien de deixar que les bones idees entrin a l´escola i també que escoltin a part important de les aules com som els pares i especialment el nins. Gràcies

  • Ceip Es Molinar says:

   Bon dia,
   agraïm la seva opinió i el seu reforç cap a la mestra. Estam d’acord en el fet que el CLASSDOJO és interessant de cara a la comunicació amb les famílies de l’escola. No obstant això, al centre ja tenim altres eines de comunicació amb les famílies com són l’agenda escolar, els blocs, pàgina web, twitter, etc. i l’enviament de fotos es fa a final de curs a través d’un enllaç. Heu de tenir en compte que aquestes eines de comunicació han d’estar aprovades a claustre, informat consell escolar, AMIPA i han d’estar incloses en la PGA del centre. Com vostè diu, consideram que és una bona idea i es tendrà en compte de cara a altres anys, però no és positiu per a un centre que cada mestre decideixi noves formes de comunicació diferents sense l’acord de tot el claustre.
   Per més informació podeu venir a xerrar amb l’equip directiu en voler. Per una comunicació més àgil, és millor que utilitzi el correu ceipesmolinar@gmail.com o directament al telèfon 971276006
   Molt cordialment
   L’equip directiu

 2. Dijana Jusufbegovic Lukac says:

  Buenos días,
  Soy mama del Dean Jaume Jusufbegovic Lukac alumno de 5b.
  El día 22.de enero pase por la escuela CP Infante don Felipe de Molinar y el dia 22.01.2018 deje en la secretaria por escrito el aviso-justificante de que nos vamos de vacaciones con nuestros pon no tener posibilidad coincidir con los vacaciones de ellos.Los últimos dos días me llegan los avisos de faltas de asistencia no justificadas.
  Por favor si nos pueden hacer el favor y pedir el justificante de la secretaria como también de la de tutora que también esta avisada hace mas de un mes atrás.
  Atentamente,Dijana Jusufbegovic Lukac

 3. MERCEDES says:

  JORNADA DE PUERTAS ABIERTAS.

  Me gustaría saber las fechas para las jornadas de puertas abiertas.

  gracias

  • Ceip Es Molinar says:

   Buenos días, el 19 de abril es el día previsto para puertas abiertas. Más adelante tendremos más información.
   Saludos

 4. Bárbara Valero says:

  Buenos días.
  Podrían confirmarme si las jornadas de puertas abiertas será el 19/4/18 como tenían previsto?

  Un saludo.

 5. Mercedes says:

  Hola, me gustaria saber los dias no lectivos que tendrán en el próximo curso escolar 2018-2019, para así poder programar los días con antelación.
  Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *