AMIPA

Per contactar amb l’AMIPA envia un correu a amipaesmolinar@hotmail.com.
També pots visitar la nostra pàgina web a https://amipaesmolinar.wordpress.com/
 
O seguir-nos a les xarxes socials:
 
 

5 Responses to AMIPA

 1. Guillermo says:

  Buenas tardes,
  El siguiente enlace es un artículo sobre los regalos que se hacen, por parte de algunos padres, a los profesores.
  Me ha resultado interesante y tanto yo como otros padres ,estamos totalmente de acuerdo con lo que se comenta en dicho articulo.
  Creo estaría muy bien que
  pudieran facilitar el acceso a dicho articulo,- a través de su página web, a los padres y por supuesto a los profesores.
  Gracias
  Un Saludo,
  Guillermo
  http://www.elmundo.es/baleares/2018/06/17/5b26a00cca4741d26b8b45e1.html

  • Ceip Es Molinar says:

   Buenos días,
   hemos recibido su comentario a la página web del centro. Entendemos que dicho comentario iba dirigido a la AMIPA del centro. Aunque su comentario lo haya dejado en la pestaña de la AMIPA, éste va directamente a la gestión de la web del colegio.
   De cualquier modo, quiero dejar claro que cualquier propuesta de regalos al maestro/a, en ningún momento sale del centro.
   Si se trata de un tema de whatsapp, Le sugiero que le haga llegar esta reflexión al delegado/a de grupo o a la coordinadora de delegados/as. También puede contactar con la AMIPA, enviando un correo a amipaesmolinar@hotmail.com, o dejando un comentario en su blog https://amipaesmolinar.wordpress.com/

   Atentamente

   Equip directiu

 2. Sandra Holting says:

  Aquest matí m’han dit que a lo millor se cancel·la el campus d’estiu per unes obres que s’han de fer a l’edefici principal. Estic en total desacord ja que s’hauria d’haver avisat antes, a aquestes altures a la majoria de llocs ja s’han fet les preinscripcions i ja quedam en llista d’espera. A part de que els nins que queden al campus és pq els pares fan feina i és veuen amb la obligació de deixar-los, i ens agradaria, que ja que han de anar a un campus la major part de l’estiu, ho fessin a un lloc conegut, amb monitors coneguts i amb els companys de classe.
  Se podria habilitar l’edifici de tres anys i agafar menos nins… però no ens poden deixar sense campus a l’escola.
  Gracies

  • Ceip Es Molinar says:

   Bon dia, ens sap greu no poder oferir aquest servei a l’escola enguany.
   A causa de les obres que es mantindran al centre, aquest estiu és totalment impossible oferir el servei d’escola d’estiu al centre per l’entrada i sortida contínua de camions i materials perillosos.
   Malgrat això, tant Dic Drac com altres entitats ofereixen alternatives per deixar els nins i nines.
   Per agilitzar la comunicació li suggerim emprar directament el correu del centre ceipesmolinar@gmail.com, o bé a l’AMIPA amipaesmolinar@hotmail.com

   Atentament

   Equip directiu

 3. Sandra Holting says:

  Me pareix que podrien emplear l’entrada de la part del parc i posar unes barreres pq no poguessin pasar els nins… deixar als pares sense aquest servei a aquestes altures me pareix un poc fort, i més que encare quant ens hem hagut d’enterar pel boca a boca i no per part del centre.
  No me pareix una bona gestió. No ofereixen informació ni alternatives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *